Een kaart bestellen?

Wanneer u een keuze heeft gemaakt en uw voorkeuren voor het drukken en in elkaar zetten van de kaarten heeft aangevinkt, kunt u op de bestelbutton klikken. Hierna doorloopt u enkele stappen om de bestelling compleet te maken. De teksten kunt u aanleveren via het formulier bij uw kaart maar dit mag ook in de mail gezet worden, u kunt uiteraard ook een Word of andere tekstdocument aanleveren.

Als onze studio de tekst heeft ontvangen gaan ze aan de slag met de opmaak van uw kaart. Wanneer we tevreden zijn met het resultaat sturen we u een mail met het voorbeeld. Pas wanneer u akkoord heeft gegeven op het ontwerp gaan we de kaart voor u drukken.

Zodra de kaarten gedrukt zijn sturen we u een bericht dat de kaarten die dag verzonden worden. Over het algemeen komen ze dan de volgende dag bij u binnen.

 

Stap 1

U selecteert een kaart uit onze grote kaartencollectie. Voor trouw- en geboortekaartjes is het bestelproces hetzelfde.

Stap 2

Als u een kaart heeft gevonden die naar uw zin is dan kunt u aangeven wat uw wensen zijn voor de bedrukking.Bedrukkingsmogelijkheden:

  • niet bedrukt, we leveren u de kaarten zonder extra bedrukking.
  • enkelzijdig, uw kaarten worden aan één zijde bedrukt.
  • dubbelzijdig, uw kaarten worden aan twee zijdes bedrukt.

Aantal:

  • geef hier aan hoeveel kaarten u zou willen bestellen.

 

Stap 3

Wanneer u de keuzes heeft gemaakt kunt u de bestelling vinden in de winkelwagen.Hier heeft u de keuze:

  • gebruik maken van kortingsbon. Indien u in bezit bent.
  • gebruik maken van cadeaubon. Indien u in bezit bent.
  • verzenkosten & BTW  berekenen.

Wanneer u hiermee klaar bent kunt u verder gaan. U kunt zich registreren als nieuwe klant of direct afrekenen.Voor het afrekenen ziet u een aparte stappenplan.

Stap 4

Zodra we de gegevens binnen hebben gaan onze vormgevers aan de slag met uw kaarten.

Stap 5

We sturen u een voorbeeld van de kaart via de mail. Zodra u hier goedkeuring voor geeft gaan we de kaarten voor u drukken

Stap 6

Wanneer de kaarten gedrukt zijn sturen wij u een bericht en kunt u de kaarten ophalen of sturen wij het naar uw opgegeven adres.