Geboortekaartjes merken

Belarto

Uitgeverij Belarto is een marktleidende organisatie op het gebied van gelegenheidskaarten. Jaarlijks geven wij diverse geboorte-, huwelijks-, uitnodigings- en zakelijke kerstcollecties uit. Dit betreft gedrukte kaarten met diverse nabewerkingen en toevoegingen als stansingen, folies, linten, add-ons en pregen. Deze worden verkocht middels collectieboeken en drukkers websites. Dit wordt gedaan door 1500 wederverkopers (drukkerijen en copyshops) in Nederland en tevens in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Polen.

Belarto geeft ook ontwerpen uit voor Printing on Demand en werkt als white label partner voor bijvoorbeeld UNICEF. Belarto is (digitale) uitgever, marketeer, IT provider en content leverancier.

Buromac

Buromac is één van de grootste spelers in Europa op vlak van eindejaars- en gelegenheidsdrukwerk.
Wij leveren de basisproducten aan onze klanten: begrafenisondernemers, doopsuikerwinkels en drukkers. Zij zullen ze bedrukken of verder afwerken op maat van hun klant.

Met een jaarlijkse productie van meer dan 50 miljoen kaarten en een aanbod van 2500 eigen ontwerpen, is ons bedrijf actief in meer dan 12 landen en stellen wij 85 mensen te werk. We hebben eigen vestigingen in vier Europese landen (Nederland, Frankrijk, Duitsland en België), van waaruit de lokale markt bediend wordt. Daarnaast hebben we samenwerkingsovereenkomsten met distributeurs in verschillende Europese landen.

Family Cards

“FamilyCards is de aanbieder van luxe kwalitatief hoogwaardige geboortekaartjes, trouwkaarten, zakelijke kerstkaarten en gelegenheidsdrukwerk.”

“Wij stellen mensen in staat om op een unieke manier een boodschap over te brengen. Bij alles wat we doen streven we vernieuwing en een persoonlijke benadering na. We willen in de markt bekend staan als de meest klantgedreven organisatie met de hoogste kwaliteit. Van zowel product als dienstverlening. Het is dan ook onze ambitie om de toonaangevende partij te zijn op de markt voor kaarten, waarbij we innovatie en vakmanschap als drijfveer hebben. Wij zijn FamilyCards.”